Вы здесь

1 post / 0 новое
Гость (не проверено)
Майданс. Финал

"Майданс" – это уникальный, первый в Украине проект, который несет в себе грандиозную идею сплочения талантливой украинской нации. И впервые ее объединит не политика, не злободневные проблемы, а прекрасное и вечное искусство танца.

Кировоград - 20 + 23 + 23 = 66 баллов
Запорожье - 18 + 24 + 20 = 62 балла
Харьков - 21 + 23 + 18 = 62 балла
Днепропетровск - 17 + 19 + 18 = 54 балла
Победитель шоу "Майданс" определится через неделю, 21 мая. В течение недели телезрители смогут голосовать за любимую команду, и таким образом, дать ей шанс на победу.

 

Для нас ви - переможці

У суботу 21 травня під час гала-концерту було оголошено остаточні результати проекту «Майданс».  Запоріжжя за підсумками оцінок журі та смс-голосування посіло друге місце. Першими цього разу став Кіровоград.

- Для нас ви все одно найкращі. Ви стали прикладом того, як можна любити свою малу батьківщину та відстоювати її честь. Ваш патріотизм – це приклад для наслідування. Ви пройшли всі випробування й те, що ви зробили для рідного краю, дозволяє нам стверджувати, що для нас ви все одно переможці. Ви об’єднали навколо однієї мети – перемоги рідного регіону не тільки область, ви об’єднали країну. Дружба запорізьких та львівських майдансерів – це особливі стосунки, які ми зі свого боку також будемо підтримувати., - заявив у телефонній розмові Борис Петров.

 

Добавить комментарий