Центр «Вікно в Америку» – це простір для твоєї реалізації, спілкування з носіями англійської мови та цікавими людьми звідусіль. В нашому центрі відбуваються лекції, майстер-класи, покази фільмів, зустрічі з консультантами мережі EducationUSA та представниками Посольства США в Україні. Тут можна вдосконалювати знання англійської мови в English Speaking Club і Game Club. У нас ти знайдеш книги для вивчення англійської мови та підготовки до міжнародних іспитів, художню та науково-популярну літературу американських авторів, журнали, колекцію американських фільмів, настільні ігри для вивчення англійської, інформацію про навчання у Сполучених Штатах. Ми надаєм доступ до Електронної бібліотеки США eLibraryUSA. І це все безкоштовно!

Центр «Вікно в Америку» безкоштовно надає приміщення для проведення заходів на культурно-мистецьку, просвітницьку, соціальну та інші тематики. У нас є сучасне технічне обладнання (інтерактивна дошка, комп’ютери, ноутбуки, планшети). Тож якщо ти прагнеш втілити свою ідею і провести власний захід, запрошуємо до нашого привітного простору!


В Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці центр «Вікно в Америку» знаходиться на 3 поверсі у відділі документів іноземними мовами. Тут є інтернет-центр, простір для проведення заходів та ігрова кімната.

В технічній студії Makerspace центру «Вікно в Америку» проводяться тренінги з робототехніки, електротехніки, програмування, графічного дизайну, 3D дизайну та 3D друку. Студія Makerspace знаходиться на 6 поверсі бібліотеки у відділі техніко-економічної літератури.

А ще в центрі «Вікно в Америку» є безкоштовна відеостудія! Тут створюють свій контент журналісти, громадські організації, блогери, школярі, студенти, викладачі, науковці, працівники закладів культури, органи місцевого самоврядування, психологи, кар’єрні коучі та представники інших професій. Відеостудія Open Media Space в центрі «Вікно в Америку» Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки створена завдяки фінансуванню Посольства США в Україні, а також Європейського Союзу в рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання. Відеостудія знаходиться на 6 поверсі бібліотеки у відділі мистецтв.


Мережа центрів “Вікно в Америку” — це спільний проєкт Посольства США в Україні та українських бібліотек. В Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці центр розпочав свою діяльність в 2013 році.

КОНТАКТИ:

Facebook: https://www.facebook.com/WindowOnAmericaZaporizhzhia/

  • Основна локація (3-й поверх, к. 32) (простір для проведення заходів, інтернет-центр, ігрова кімната)

+380 67 140 5787, (061)787-53-59

zp.woaukraine@gmail.com

  • Відеостудія Open Media Space (6-й пов., к. 72)

+380 68 264 46 18

studio@zba.org.ua

https://t.me/OpenMediaSpace

  • Технічна студія Makerspace (5-й пов., к. 54)

+38 068 941 48 80

zp.woaukraine@gmail.com

АДРЕСА:

м. Запоріжжя, просп. Соборний, 142.