Безкоштовний курс користування смартфоном в бібліотеці

Можливо, багато хто з Вас вже чув або знає про те, що в Запоріжжі існують курси з комп’ютерної грамотності та користування смартфоном для людей елегантного віку.

Нещодавно завершився черговий курс. Ви не уявляєте, як спочатку всі учасники тренінгу були дуже не впевнені в своїх знаннях, а деякі і зовсім не мали поняття, що таке смартфон та як ним користуватися. Це показали тести, заповнені перед початком занять, де учасники засвідчили свій рівень знань.

І що б ви думали?.. Після закінчення усього курсу (а це біля 5 тижнів) майже всі оволоділи знаннями, як користуватися смартфоном: вони навчилися виконувати дзвінки, надсилати сповіщення, користуватися інтернетом та багатьма додатками, навчилися створювати електронну пошту, дізналися як створювати безпечні паролі, які небезпеки можуть на них чатувати в інтернеті та як цього уникнути, як користуватися додатками Helsi, Дія та іншими. І найважливіше для багатьох – це як сплачувати комунальні послуги через смартфон.

Усі учасники тренінгу дуже задоволені отриманим результатом і вони багатьом самі рекомендують такі курси. В їхніх відгуках, окрім подяки, перелічено багато тих навичок і умінь, які вони отримали на цих курсах. Із них також зрозуміло, що такі курси будуть корисними як для новачків у цифровому середовищі, так і для тих, хто вже користується смартфоном.

А ще досить важливо те, що курси ці безкоштовні і можна вибрати найзручніший для вас час.

Якщо ви бажаєте більш детально ознайомитися з такими курсами, звертайтеся за адресою: м. Запоріжжя, просп. Соборний 142, кімната 69 або зателефонуйте (096) 215-10-90.