Програма “Кар’єра 2023”

«Кар’єра 2023» – програма, що сприяє розширенню можливостей жінок з пошуку роботи. До цієї програми вже долучились 30 жінок з 13 областей України. Вони отримали безкоштовну послугу аудиту резюме. Програма триває, тож запрошуємо панянок з усієї України скористатись цією можливістю. Надішліть нам ваше резюме в реєстраційній формі за посиланням, а ми його вдосконалимо: https://cutt.ly/O23v6Lf

До програми «Кар’єра 2023» долучаються жінки різних професій: бухгалтери, фахівчині з кадрового адміністрування, діловоди, юристи, проєктні менеджери, логісти, викладачі, науковці, тренери, тощо.

Для жінок, які ще не мають резюме та супровідного листа, ми розробили рекомендації з їх складання та відповідні шаблони. Наразі їх завантажили 500 разів.

Рекомендації зі складання резюме і супровідного листа https://cutt.ly/q2ugZrV

Шаблон резюме https://cutt.ly/k2udzW5

Шаблон супровідного листа https://cutt.ly/B2udRQv

Тренерка Ганна Мацієвська провела для учасниць програми “Кар’єра 2023” вебінари з дизайну резюме, цифрової безпеки і безпеки використання соціальних мереж під час пошуку роботи. Запрошуємо переглянути відеозаписи цих тренінгів за посиланням: https://cutt.ly/O9GeFzZ

В рамках програми наша команда також рекомендує учасницям онлайн-курс «Сучасне резюме та пошук роботи онлайн» на платформі Дія.Цифрова освіта.

Відгуки учасниць програми «Кар’єра 2023»:

«Дуже вам вдячна за допомогу, перевірку резюме. Я такого плану робила резюме вперше. Цікаво було. Безмежно вдячна вам»

«Дуже приємно, що моє резюме потрапило в розбір в рамках програми «Кар`єра 2023». Хочу вам подякувати за аналіз мого резюме та супровідного листа.»

«Я під великим враженням від проведеної роботи над моїм резюме. Скажу чесно, я не очікувала на такий об’єм зворотного зв’язку. Обов’язково опрацюю надані вами рекомендації. Дуже дякую»

«Дякую Вам за розгляд мого резюме. Мені дуже допомогли Ваші коментарі та зауваження»

Програма реалізовується Центром «Вікно в Америку» у співпраці з Громадською організацією Запорізька бібліотечна асоціація та Регіональним консультаційно-тренінговим центром Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки, який є офіційним хабом цифрової освіти, за фінансування Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.